vineri, 21 august 2015

Good bye 27, hello 28!

Hei! 

  Revin dupa o absenta indelungata...timp in care s-au intamplat atat de multe lucruri in viata mea! Am avut parte de tot felul de evenimente, de suisuri, dar si coborasuri pe care insa am reusit sa le depasesc...acum sunt undeva in urma!
  Ei bine...sunt multe de zis, nu stiu in ce ordine sa le expun...

  Am avut un inceput de vara aglomerata tare de tot! M-am inscris la titularizare si bine am facut! Initial nu eram foarte hotarata deoarece stiam ca o sa am burtica si ma gandeam la tot stresul legat de asta, dar m-am gandit mai bine si cu incurajarile celor din jur ca totul va fi bine, m-am aruncat din nou in razboiul asta! Am sustinut inspectia speciala la care am luat 10 ceea ce m-a ajutat mult la media finala si apoi m-am apucat de invatat serios! Canicula, nu citeam nimic altceva decat la  literatura engleza, faceam exercitii la gramatica online ca sa ma si verific, metodica si tot asa... Erau zile cand nu mai puteam pur si simplu, in fiecare zi acelasi scenariu...
  Ba chiar inainte cu o zi de a intra in examen bunicul meu a parasit lumea aceasta dupa zile intregi de chin, mai bine de 20 de ani de cand era orb si multe altele... A fost cumplit! Am suferit mult...si acum cand imi amintesc ca nu mei e...imi vine sa plang, dar asta e...asa e viata! Era batran si s-a chinuit mult...Dumnezeu sa-l aibe in paza buna!

...Si a doua zi mi-am adunat fortele si cu burtica la inaintare am mers la examen! Toate bune si frumoase! Stiam ca am facut si ma asteptam la o nota ok. Asa a fost, in ziua cu rezultatele bucurie mare de tot! In conditii de stres, suparare si am luat o nota buna! Urmatorul hop avea sa fie titularizarea propriu zisa: 3 posturi scoase la concurs! 
  Am pornit si de data aceasta la sedinta publica cu speranta ca poate-poate voi avea noroc si voi reusi sa ma titularizez si...am reusit!!! A fost nu stiu cum sa zic, ceva magnific! Unul din cele 3 posturi l-am luat eu! Bucuria a fost extraordinar de mare! Mai ales ca e foarte greu sa reusesti. 
  Rezultatul acesta a fost combinatia perfecta dintre: munca multa, incurajare din partea tuturor si un dram sau chiar mai mult de noroc! 

  In alta ordine de idei...suntem in trimestrul 3 deja, ultima data povesteam despre cum a decurs trimestrul 1... Suntem bine si eu si bebe! Matei al nostru, caci asa se va numi baietelul nostru, creste! Misca nevoie mare si se joaca de mama focului. Am inceput sa intocmesc liste cu ce ne trebuie, ce luam, de unde, cum si ce fel... Studiez oferte, ma documentez pentru a face cele mai bune alegeri! 
  Prin septembrie usor-usor incepem sa luam chestiile mari, gen patut s.a. si apoi restul... Astfel incat  sa fim pregatiti atunci cand va fi momentul! Data probabila a nasterii este 30 oct, dar nu se stie niciodata daca nu cumva vine mai devreme... Burtica creste si creste asta e de bine! 

  Acum revenind la titlul acestei postari...azi e ziua mea, fac 28 de ani! 28 de ani frumosi tare cu bune si rele! 28 de ani traiti frumos, zic eu!
  Ma simt un om implinit! Am o familie frumoasa, cu oameni care ma iubesc si pe care ii iubesc din tot sufletul! Am langa mine, cel mai aproape de suflet, pe sotul meu, pe care il iubesc cum n-am iubit niciodata pe nimeni; am in burtica alt sufletel si mai aproape de sufletul meu, la propriu si la figurat- copilasul nostru care e pe drum si care vine sa intregeasca si sa desavarseasca mica noastra familie; ii am pe ai mei la care tin la fel de mult; am cativa prieteni apropiati care imi sunt si ei aproape de fiecare data si...ce pot sa-mi mai doresc?! Sa fiu sanatoasa, sa-l aduc pe bebe cu bine pe lume si sa fim cu totii bine, sanatosi si aproape unii de altii indiferent de situatie! 
  Acestea fiind zise, inchei aceasta postare facuta la ceas aniversar...:) 

                                                                                                         

                                                                                                                 Gând bun, 
                                                                                                                                                                                                                                                                                      Amélie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu